resim
Luís Carlos Almeida da Cunha
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Portekiz
  • 70
    --- alıntı ---

    2 haftaya aslan!
    sneijder ve drogba ile yetinmeyen imparator, nani’yi çok istiyor ve oyun planını portekizli üzerine kuruyor.
    son iki sezondur ligde mutlu sona ulaşan galatasaray, transferde de şampiyonluğu kimseye kaptırmamaya kararlı. eskişehirspor’un 22 yaşındaki orta saha oyuncusu alper potuk borsaya açıklandı, kamerunlu stoper chedjou ve kulübü lille ile el sıkışıldı ve teknik direktör fatih terim’in gönlünde yatan ‘aslan’ için girişimler başladı.

    yeni sözleşme önerilmedi

    sneijder ve drogba’yı gölgede bırakacak o futbolcuyu 10 gün önce amk yazdı, nani ismi sadece türkiye’de değil dış basında bile heyecan yarattı.

    6 sezondur formasını giydiği manchester united’da son dönemde iyice gözden düşen ve 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen yeni sözleşme önerisi almayan nani, kulübüyle yol ayrımında.

    italyan devi juventus’un ilgilendiği portekizli kanat oyuncusu, uzun süredir galatasaray’ın radarında. sarı-kırmızılılar, menajerler aracılığıyla hem manchester united’a hem de nani’ye haber yolladı. geride kalan sezonda şampiyonlar ligi’nde rakip olan iki kulüp, 7-8 milyon bonserviste anlaşmaya çok yakın. iş, nani’nin ‘evet’ demesi kalıyor.

    10 gün içinde bitiyor

    ancak 1986 doğumlu oyuncu, türkiye’ye gelmek için ağır şartlar sunuyor ve sezon başına 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme istiyor. fatih terim buna rağmen nani’de ısrar ediyor. oyun planını portekizli üzerine kurmak isteyen imparator, oyun sıkıştığında kanatlara gidebilen, çalımları ile rakibi eksiltebilen nani’ye güveniyor. sneijder’i 1 ayda ‘aslan’ yapan sarı-kırmızılı yönetim, nani’yi ise 10 gün içinde bitirmeyi planlıyor.

    bahadır çokişler / amkspor

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın