resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 62
    l'equipe tarafindan yilin defans oyuncusu secildigine dair bir kaynak nerede var bilemedim, ancak ayni l'equipe'in ligin 11'inde kendisine yer vermedigini dusununce en iyi defans secmis olmasi pek mumkun degil sanki. ligtv uydurmus biraz. diger yandan bu adamin o listede olmamasi cok iyi bir oyuncu olmadigini gostermez, zira onundeki isimler su anda dunyanin en iyi savunmacisi thiago silva ve fransa'da senenin cikisini yapan nkoulou. chedjou da muhtemelen bu adamlarin arkasindan gelen ilk isim zaten.

    ilk transferimiz olmasi halinde cok iyi bir tercih olacagi fikrindeyim, ozellikle ferdinand gibi, terry gibi vaktini doldurmus oyunculara kiyasla kat kat dogru isimdir chedjou. muthis atletik bir oyuncudur ama daha onemlisi alanda savunma yapar, yani elimizdeki savunmacilar semih ve dany gibi topa giden degil oyunu okuyarak savunma yapmaya calisir. bu da ilk sezon iyi calistigini gordugumuz ujfa-semih turu bir tandeme isaret ediyor, ve bunu yaparken dany'nin atletikliginden de taviz vermeden yapmis oluyoruz.

    umarim uzatmadan tamamlariz bu transferi. cikan haberlere bakinca 6-8 milyon euro arasina bir fiyata bitecek gibi gorunuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın