• 67
    görücüye çıkan parçalı forma olması gerektiği gibidir, hatta birinci formamız 50 senedir hiç değiştirilmeksizin o şekilde olmalıydı. o yüzden de kaybedilen eşeği geri bulmak gibi olmuş, elbette sevindim ama buruk bir sevinç bu. elimizde böyle şahane ve orijinal bir konsept varken niçin yıllarca salak salak forma tasarımlarına mecbur bırakıldık? bok mu vardı? görün bakın nasıl kapışılacak bu forma...

    parçalı forma renklerinin yeri değiştirilmiş, yaka tek renk, kollarda manşet yok vs. sahi hangi salak tasarlamıştı bunları yaratıcı olmak adına yahu? üzerinde arma var diye yıllarca tahammül ettik, ne olursa olsun kutsal formamızdır deyip aldık.

    oynamayın arkadaşım şu parçalı formayla, işe bunun gibi olsun ve kalsın. yaka veya formanın kıyafet olarak tasarımıyla oynayın ama renkleri ve temel şablonu değiştirmeyin artık.

    isterse 2. forma cart mavi ve fileli, 3. forma da lila ve jartiyerli olsun hiç ilgilenmiyorum, hangi uçuk tasarımcı ne sıçarsa sıçsın kabulümdür fakat galatasaray'ın 1. ve de orijinal forması budur ve hep böyle kalmalıdır. tamam bu sezon olmuş eyvallah ama dananın kuyruğu seneye kopacak. inşallah bu forma bir milat olur.

    https://pbs.twimg.com/media/BKdnVpdCIAAFSrw.jpg

    (bkz: tam parçalı)

    bu arada semih kaya'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum. vermek istediğim mesaj anlaşılmıştır zaten. parantezi kapadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın