• 21
    her ne olursa olsun senin amacın güvenliği sağlamak, insanlara eziyet etmek değil. polisin amacı da güvenliği sağlamak. ben biriyle kavga ederken polis bana aşırı şiddet gösterse polis haklı olur ancak ben biriyle kavga ederken polis beni yakalayıp, etkisiz hale getirdikten sonra dövmeye başlarsa haksız olur. ayrımı iyi yapalım.
    senin amacın güvenliği sağlamaksa önce onu sağlayacaksın, sahaya giren taraftarı durduramadın, tamam anlarım. daha sonra bu taraftarı etkisiz hale getirdin ve görevini yaptın. ancak sen etkisiz hale getirdiğin taraftarı tekmelemeye başlarsan seni psikolog koltuğuna yatırır ve nasıl bir çocukluk geçirdiğini sorgularım. neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
    hırsızın hiç mi suçu yok ? valla bu arkadaş hırsız değil, arsız değil. koşuşundan bile ne kadar büyük sevgiyle koştuğu belli oluyor ki drogba bile yanına gelene kadar hareket etmiyor yerinden. antreman sahasına girmek suç mu ? suç. cezası nedir peki ? alırsın elemanı etkisiz hale getirirsin ve dışarı atarsın. hal ve hareketlerine göre bir daha içeri almazsın ya da gerekli merciilere bildirirsin. senin güvenlik görevlisi olarak o adama bir fiske vurmaya bile hakkın yok. sen şiddet kullanamazsın. sen ne polissin(ki polis şiddetine de karşı olmakla birlikte) ne de asker. savaş alanında da değiliz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın