• 19
    şaka gibi yorumlarla savunulmaya devam edilen olaydır. neymiş güvenlikçi engellemeliymiş sahaya atlayan adamı. bravo ben bunu hiç düşünememiştim.

    arkadaş 3 bin kişi var antrenmanı izleyen ve topu topu 15-20 adet güvenlik görevlisi var. gerizekalının biri yerini, haddini bilmeyip sahaya atlıyor, olması gereken yerde yani tribünde durup insan gibi antrenmanı izlemiyor, bir yasağı çiğniyor, güvenlikçinin korumakla sorumlu olduğu alana giriyor ve onun bu sorumsuzluğunu engellemediği için güvenlikçi suçlu oluyor? bu neye benziyor biliyormusunuz cinayeti engelleyemeyen polise benziyor. cinayet olur, ardından polis yakalar. öncesinde engel olamaz. bunun için herkesin başına bir polis dikmemiz lazım. tesislerede 3 bin güvenlik görevlisi alalım sıralansınlar saha kenarına böylece kimsenin sahaya girmesine izin vermesinler. aferin çok güzel düşünmüşsün. güvenlikçi engelleyemedi.

    savunun böyle adamları, savunun yanlışı. savununda iyice yüz bulsun böyle adamlar, hatta çıtayı yükseltsin seneye şampiyonlar ligi yarı finalinde galatasaray barcelona maçında sahaya atlayıp messiye sarılsın. sarılayım derken düşüp adamı sakatlasın birde. rezil olalım tüm dünyaya. devam edin yanlışı savunmaya.

    birde adamın galatasaraylı olduğu aşkiar denmiş. nereden anladınız? anlındamı yazıyordu? ya fenerbahçeli olsaydı? ya drogbaya kafa atsaydı orada yada bıçak çekseydi? böyle bir olayın üstüne drogba bu sabah ülkesine dönme kararı alsaydı? ne olacaktı o zaman? yine güvenlikçi suçlu olacaktı güvenliği sağlayamadığı için değil mi?

    illaki başımızda çoban olması gerekmiyor. biraz kendi otokontrolümüzü sağlamalıyız. bizi yerimiz tribün, sahanın içi değil. herkes yerini bilecek. kimsenin bencilce bir hareketle başkasını işinden, ekmeğinden etmeye hakkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın