• 15
    yazılan yorumlar hırsızın hiçmi suçu yok atasözünü hatırlatıyor.

    arkadaş senin ne işin var antrenman sahasında? senin yerin tribün. oturacaksın efendi gibi tribünde izleyeceksin antrenmanı. yüzlerce belkide binlerce kişi kendisine ayrılan yerde oturup antrenmanı efendi gibi izlerken sahaya dalıpta drogbaya sarılma lüksünü ya da hakkını nasıl kendinde görüyorsun? kimsin sen ya? birde drogbayı sakatlamış ya diyecek laf bulamıyorum. teşbihte hata olmazmış bazı hayvanlar yavrusunu severken öldürürmüş. buradan kimseye hayvan dediğimi falan çıkarmayın sakın, söylemek istediğim yıldız oyuncuları görmemişin oğlu olmuşa çevirmemiz.

    işin birde başka bir boyutu var.

    nerden bileyim ben bu arkadaşın fenerbahçe taraftarı olmadığını? son yaşanan muz olaylarından sonra drogbaya diş bilemiş, elinde bıçak olan bir fenerbahçe taraftarı olma ihtimali yokmu o kişinin? hemen asın kesin güvenlikçiyi. oturduğunuz yerden kırın kalemi, işsiz bırakın görevini yapmaktan başka suçu olmayan bir emekçiyi.

    herkes yerini bilecek kardeşim. futbolcu sahada, seyirci tribünde. ona buna ırkçı şikeci deyip kendin sahaya daldınmı ve sahaya dalan adamı savundunmu komik duruma düşüyorsun arkadaşım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın