• 1
    galatasaray'da 1990'dan 1999 yılına kadar oynayan tugay; 6 kez türkiye ligi şampiyonluğu, 4 kez türkiye kupası kazanan takımın oyuncusu idi. şimdi hakkında yazılan ve söylenenleri görünce içim acıyor..

    "deja vu" oldu.. uzuun uzun anlatmayacağım. bugün sabri sarıoğlu'na yapılanların iki misli yapıldı kapalı orta göbek tayfanın başlattığı isyanlarla. ne dağlara taşlara orta yapması kaldı, ne adam tutamaması, ne de çalım atmayı becerememesi.. bunlar da yetmedi.. o futboldan çok anlayan (aslında bir boktan anlamayan) taraftarımız sonunda yuhalamaya ve açıkça ali sami yen de ana avrat küfretmeye başladı..
    kulübümüzün valeybolcusu olan bir kız kardeşimizle evlenme isteği babası karşı çıktığı için kamuoyu gündemine ve tribünlere taşınıp gereksiz tartışmalar yaratıldı.. o da yetmedi sigara ile içki içtiği ve bu adamdan futbolcu olmayacağı iddiası ortaya atıldı..

    ve çocuk dayanamayıp bonservis bedelini kendi cebinden ödeyerek hiç kimseye hiç bir konuda sitem bile etmeden ingiltereye kaçtı da canını kurtardı.. tek yaptığı yuhalandığı ve küfür yediği maçlar da seyirciye dönüp alkışlamaktı..

    eski bir galatasaraylı olduğu için şimdi utanmadan övünüyorlar ya bu adamla ya, ne diyim.. ar damarı çatlamış bu insanoğlunun.. namus şeref gibi kavramlar bitmiş demek ki.. lanet olsun..

    edit: leeuw arkadaşımız dedi ki; eşi voleybolcu değil galatasaray kadın basketbol takımı kaptanı'ydı. kendisine teşekkür ederek düzeltir. özür dilerim. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın