• 101
    15 mayis 2013 tarihinde yaptiklari basin toplantisini gulerek izleyen arkadaslar varmis. gulunecek ne var anlamadim, bu adamlar fenerbahce'yi destekleyen yakinlarinizi, hic fenerli yakininiz yoksa vatandaslarinizi, belki sevdiginiz arkadaslarinizi aptal yerine koyup resmen dalga gectiler.

    buna aglanacak halimize gulmek denir. toplumda infial yaratacak bir basin taoplantisi yaptilar. ustune drogba'yi mahkemeye vermekler tehdit ettiler. yoneticilerimize 'yalanci, iftiraci' yaftasini yapistirdilar. taffarel'in aykut kocaman bizi karsilayip tebrik etmedi demecini alip degistirip, yoneticilerimizin agzindan cikmis bir aciklama gibi sundular.

    2 tane muzcu getirdiler basin toplantisina, o denyolarin zaten hal ve hareketlerinden yalan soyledikleri kabbak gibi ortada amk. hele o uzun boylu olan denyo. bir de corporate bir firmada calisan, iyi egitim almis, yabanci dil bilen bir tip. resmen ben yalan soyluyorum diye bas bas bagirdi adam ya. o kadar belliydi beden dilinden anlamak.

    resmen yeni sametleri piyasaya surduler. o ilk konusmaya baslayan yonetici ozellikle. ne adini bilirim, ne de yolda gorsem tanirim. adam soyle bir giris yapti konusmasina: 'biz hic konusmadik, hic baska kuluplerin ic islerine karismadik. bugune kadar sessizligimizi koruduk, tansiyonu yukseltmemeye calistik' minvalinde sozleri soylerken zaten kendisini yalanci cikardi.

    nasil soylersin be kardesim biz hic konusmadik, kimseye karismadik diye. yani boyle bir sey var mi? bu gulerek izlenir mi? artik futbol ile ilgili hicbir sey bana komik gelmiyor. kimseye de komik gelmemeli.

    trabzon ve fener arasinda oynanacak turkiye kupasi final maci cok seye gebe arkadaslar. bu ortam boyle gerilmeye devam ettikce de riskler artacak. ciddi manada korkuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın