• 237
    http://www.fanatik.com.tr/...Detail_88_312518.htm

    'haber' yapmışlar. madde madde saymışlar. saydıkları her maddenin birinci cümlesi önemli hadiseler iken, ikinci cümleler o hadiseleri örtbas etmek, unutturmak için ortaya atılan ve kamuoyunu meşgul etmek amaçlı palavralar. yani diyorki bu kağıt parçası; tırnak içine aldığım kürtaj, ucube, muhteşem yüzyıl, sezaryen, milli içkimiz ayran tartışmaları ve palavraları nasıl gündemi değiştirme, örtbas etme amaçlı ise tırnak içine aldığım muz da bıçaklama hadisesini unutturma, örtbas etme ve kamuoyunu meşgul etme amaçlı. ne denir ki? hadsizler!

    bakın vicdan yoksunları; tırnak içine alıp, diğer saydığın palavralar ile bir tuttuğunuz muz ırkçılıktır. ve ırkçılık diğer saydığınız içi boş tartışmalar gibi palavra değildir. insanlık suçudur! anladık görüntüler ortaya çıkınca bir tarafınız tutuştu ama biraz vicdan, biraz insaf!

    siz önce, görüntüler ortaya çıkınca yayınlamak zorunda kaldığınız fotoğrafı niye günlerdir yayınlamadığınızın hesabını verin!
    aşağıdaki fotoğrafı niye sakladığınızın hesabını verin! haberi verirken dediğiniz gibi ''arşivimizi araştırınca buluverdik'' demeyin ama. bakın ben de sizin yaptığınız gibi tırnak içine aldım. aldım çünkü bu dediğiniz gerçekten palavra!

    palavra anlatmadan bu fotoğrafı neden sakladığınızın hesabını verin!

    http://fotocdncube.fanatik.com.tr/...e/fft30mm2309655.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın