resim
Cüneyt Çakır
Görev:Eski Hakem
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 725
    tam 8 yıldır her yerde (sosyal medya da dahil) kendisinin kötü hakem olduğunu söyledim durdum. son maçtan * alakasız olarak konuşuyorum bu yüzden. lisede arkadaşlar bana hıncal uluç derlerdi bu kişi yüzünden. neymiş efendim, herkes ortak bir noktada buluşurken, ben farklı bir şey söyleyerek dikkat çekmeye çalışıyormuşum. bu torpilli yüzünden az unfollow da yemedim değil. bir de şeyciler var: 'türkiye'de bıskılar yüzünden iyi yönetmiyir ıma ıvrupa'da çuk iyi yıaaa ! ' . bu adamın avrupa'da yönettiği maçları da izledim. afedersin bok gibi yönetilen maçlar gördüm. tek fark, orada futbolcular ve medya bunun bir oyun olduğunun farkında. yanlış bir karara uzunca bir süre itiraz edip, sahaya girmiyorlar. 4 gün boyunca televizyonda konuşmuyorlar * . vukuatlarını tek tek saymak istemiyorum zaten hepimiz biliyoruz.

    ve ben bugün tekrar söylüyorum. bu adam rezil bir hakem. niyetini bilmiyorum,hangi takımlı olduğu umrumda değil. bu adam gördüğüm en rezil hakemlerden. ya hiç kimsenin bilmediği muhteşem bir yerden torpili var, ya da eğer kendisine maç verilmezse, bütün uefa'nın yerle bir olmasını sağlayacak özel güçleri var ve platini bunu biliyor. bunun başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

    şimdi beni unfollow eden insanlar, beni hıncal yapan arkadaşlar tek tek dönmeye başladı. son derbide yaptıkları yüzündenmiş öyle diyorlar. bu adam hakemliğe başladığı günden beri böyleydi. hep böyle kalacak. herkese tavsiyem, sakın bağnaz,dik kafalı filan olmayın. bir şey söylediyseniz, daha sonra fikrinizi değiştiremezsiniz anlamına gelmiyor. ancak sizinle aynı fikirde olmayanı da linç etmeye kalkmayın. düşünün, anlamaya çalışın.

    başlıktan uzaklaşmadan son olarak.. bu kötü,rezil,eyyamcı hakem umarım şampiyonlar ligi finalini * yönetemez ve ardından azalarak biter. bir daha da hiçbir galatasaray maçında ya da derbide görmeyiz. öyle umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın