• 13
    bu ülkede boş yere yaşayan o kadar çok insan var ki. adamların kendilerine, çevrelerine 1 kuruş faydaları yok. tamamen zarar ziyanlar. işte böyle adamlar üzerlerine galatasaray forması giydiğinde karşıdaki insanı sadece üzerinde fenerbahçe forması var diye bıçaklayabiliyor. şimdi o çocuğun canına kıyan adam zerre üzülüyorsa, içinde zerre pişmanlık varsa şerefsizim. çünkü bu tip bir adamın kafası basmaz bunlara. hepimizin başına gelebilecek bir olay aslında.
    herif atkısıyla, formasıyla maça 1 saat kala asy sokağa girer, bağıra bağıra galatasaray'a küfreder bir güzel dayak yer. geldiğine pişman olur. o durumda bile bir insanı öldürmek insanın aklının ucuna bile gelmemesi lazımken bu duyduğum olay gerçekten çok üzdü beni.

    edit: bu olayı medya çok kızıştırdı, başkanlar ortalığı gerdiye bağlamak da bence çok saçma. bu olayı yapan adamın hiç umurunda olur mu medyanın, yöneticilerin manşetleri. aziz yıldırım-ünal aysal, emre belezoğlu-sabri sarıoğlu birbirlerine sarılarak biz kardeşiz siz de birbirinize zarar vermeyin dese çok mu umurunda olur bu zihniyetteki insanların. tam tersi olduğunda da böyle bir olaya karışmayacak insan, yöneticiler "yarın savaş istiyoruz, gövde üstünde baş bırakmayın..." gibi cümleler kursa da zaten bu tip hareketlerde bulunmaz.
    bu sorun ülkemizin sorunu. o çocuk bugün fener forması var diye ölmediyse belki yarın birisi çıkıp " ne bakıyon lan?" diye de bıçaklayabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın