• 11
    şampiyon olduk diye bazı şeyleri görmemesi istenen yazar. kimse kusura bakmasın benim öyle bir yapım yok. iyileri de söylerim kötüleri de...

    çarpık bir zihniyet varsa o da her gelen avrupalı futbolcuyu havaalanında omuzlara alan, iki güzel gol atıp göz boyadıktan sonra maçlarda sürekli lincooooln lincooooln diye bağıran zihniyettir. allaha şükür ben onlardan değilim ve olmayacağım. takımımı ve formasını her zaman desteklerim ama isimleri geldikleri anda putlaştırmam.

    yıldız futbolcu ufak tefek mazeretler üretmeyecek arkadaş. çıkacak sahaya hagi gibi, hakan şükür gibi, bülent korkmaz gibi oynayacak. öyle ben hagi olmaya geliyorum dedikten sonra iki maç görünüp kaybolmayacak.

    ayrıca kimse kusura bakmasın 3 sene sonrasını görme yeteneğim yok, gelecek sene sneijder'in uçuşa geçme ihtimali de garanti değil. nişantaşı olayı içinde şunu söyleyeyim, 3-4 haftadır kendisini 1 kere falan sahada gördüm ama 3 kere magazin programında gördüm. gördüğümü de söylerim, mahalle baskınız vız gelir tırıs gider.

    bugüne kadar artı eksi oylar için yazmadım, bundan sonra da yazmayacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın