resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3107
    galatasarayımızın kalite ve tecrübe kokan ayağı, dünya efsanesi, fildişi sahilli forvetimizdir. nam-ı değer parçalı fildir.

    ofsayt alacağımı bile bile yazıyorum.

    hagi formasını instagram hesabında paylaşması ve sırtına metin oktay formasını geçirip, elini de metin oktay gibi kalbine götürerek fotoğraf çektirmesi gerçekten çok güzel, ruhumuz okşandı diyebilirim. bunun yanında drogba dünyanın sayılı forvetlerinden olup, hala stamford bridge stadyumunda '' legend drogba '' pankartlarını açanlara da bu saygıyı gören drogba'ya da saygım sonsuz. kişisel olarakta galatasaray'a geldikten sonra hem takımın hem de oyun mantalitesinin çehresini değiştirdiği, tecrubesiyle çok şey kattığı yadsınamaz bir gerçek.

    ancak;

    tüm dünyanın efsanesi olmasının yanında galatasarayımızın efsanesi demek için daha çok erken. bir hagi'nin yerine koymak için daha bu takıma madden ve manen vermesi ve taraftara göstermesi gereken çok şey var.

    ha, bir metin oktay olması ise ; im-kan-sız.

    bir insan şerefi, namusu, vatanı, bayrağı, milleti, ailesi ve tüm değerleri için yaşarsa drogba gibi olur. adam gibi adam olur. sarı kırmızı renkler için yaşamak lazım, işte o zaman metin oktay olunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın