resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 33
    bu transferde ilk aklıma gelen soktuğumun yabancı sınırı oldu tabi. muslera-eboue-sol bek (riera veya yeni transfer)-chedjou-melo-sneijder-drogba

    ilk 11'de 7 tane yabancı oyuncu olmuş oluyor. sağ bek, sol bek, sneijder ve drogba ilk 11'de kesin olacağına göre iki ihtimal aklıma geliyor ikisi de birbirinden kötü. ya muslera gidiyor yerine yerli bir oyuncu alınacak ya da melo alınmayacak. ikisini de düşünmesi bile çok kötü.

    tabi ki sakatlıklar , cl derken kadronun geniş olmasında fayda var ama bu genişliği yerli oyuncularla sağlamak daha rasyonel olur. defans için de ömer toprak veya serdar taşçı transferi bizi çok ama çok rahatlatır ve ilk 11'de 5 tane çok kaliteli yerli oyuncumuz olmuş olurdu.

    ne diyelim takım için hayırlı uğurlu olur umarım. adam son 5 senede yaklaşık 200 maça çıkmış sene başına 40 maç yapar. yani sakatlık sorunu yok ve performansı iyi.

    bir de bizim defansta 1,84 takıntımız var galiba. semihin de boyu 1,84, dany'nin de boyu 1,84 bu adamın da boyu 1,84. acık daha uzun olaydın ya be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın