• 229
    eski reputasyonunu kaybettiği doğrudur, örneğin bizim deplasmanda madara ettiğimiz braga'nın iki yıl öncesinin finalisti olduğunu kimse hatırlamaz, sadece kupayı alanlar hatırlanır. fulham'ı hatırlayan var mı? final oynadılar ama o yıl kupayı kazanan hatırlanır anca, aguero, forlan, atletico madrid, o sene atletico'nun bizi nasıl elediği hatırlanmaz.

    halbuki 2000 yılındaki arsenal kadrosunu herkes hatırlar, o kadro şu anda olsa şampiyonlar ligi'ni alır yenilgi yaşamadan.

    sözün özü kupa kupadır ama finale çıktığın ve kupayı aldığın zaman kazandığın geliri, şampiyonlar ligi bünyesinde çeyrek final yaşayarak kat kat alırsın zaten. örneğin bugün chelsea oyuncularının hiçbiri uefa kupası'nı umursamaz, hatta bir oyuncularının açıklaması vardı uefa'da oynamak zor geliyor şeklinde. halbuki arsenal'in 13 yıl önce alamadığı kupa halen içinde kalmıştır, eminim. sikindirik bate, maribor, plzen, limassol, videoton, hajduk split gibi takımlarla oynamaktansa şampiyonlar ligi'ni tercih ederim, müzemizde olmayanı almalı, geçmişe mazi demeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın