• 36
    kuru bir tebrikten ibaret olsa "(gbkz: bu nasıl galatasaraylı?!!)" denecekti; biraz duygusal olunca"bize ne senin galatasaraylılığından, burada önemli olan 19. şampiyonluk" deniyor...

    ulan adam galatasaraylılığından bahsetmiş, "herhangi bir başarı, galatasaray kaptanlığı ile eşleşmeyecek benim için." gibi bir cümle kurmuş. ne diyecekti ? "(gbkz: sevgili galatasaraylılar, şampiyonluğunuzu kutlar gözlerinizden öperim fatih terim'e selamlar)" mı yazacaktı? aklına galatasaray deyince bunlar gelmiş ve kendince anlatmaya çalışmış sevgisini, bari burdan vurmayın anasını satayım.

    bu adamın uzatılan her mikrofonda, her röportajında galatasaraylılığından bahsetmesinin sebebi sizsiniz ve sizin şu saçma sapan tripleriniz. ne bitmek tükenmek bilmeyen düşmanlıkmış bu.

    bir de prekazi, hagi üzerinden örnek verilip eleştirilmiş. prekazi için farklı, hagi için farklı arda için farklıdır galatasaray. arda'nın unutamadığı şey kaptanlık pazubandını koluna takışıdır; prekazi sami yen'i unutamaz, onu anlatır...

    bırakın artık şu saçma tavırları. galatasaray kaptanlığı yapmış ve en az senin benim kadar galatasaraylı olan şu adamı her hareketinde yerin dibine sokmaktan vazgeçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın