• 35
    galatasaray dergisi'nin ricası üzerine bu mektubu kaleme aldığı doğrudur, ama bu yazdıklarından kafa yapısının değişmediğini anlamamıza engel değildir.

    fikir güzel, ancak dergi editörünün bunca galatasaraylı arasından arda turan'ı seçmesine anlam veremedim. hele ki kişi sayısı sınırlıyken. allah aşkına birisi bana izah etsin, ali tanrıyar nere, arda turan nere. kaptan turgay şeren nere, arda turan nere. dilim varmıyor söylemeye ancak cevad prekazi - gheorghe hagi - cüneyt tanman nere arda turan nere lan...

    şaka mısınız siz? adam mı kalmadı mektup yazdıracak? arda turan kim?

    fikir güzel, ancak bu 19 kişiyi seçen editörün bir sonraki projesi ne olacak? galatasaray efsaneleri diye almanak çıkarıp metin oktay'ın, hakan şükür'ün, aslan nihat'ın, isfendiyar'ın, bülent korkmaz'ın, fatih terim'in, hagi'nin arasına arda turan'ı da mı koyacak? bir futbolcuyu efsane yapan futbolu değil, futbolu+karakteridir. ne zaman öğreneceksiniz lan şunu?

    arda fangörlleri şu röportajı okuyup bir daha düşünsünler konuyu; http://www.tff.org/...286&ftxtID=13502

    haydi her şeyi bir tarafa bıraktım, pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak galatasaraylı futbolculara "ben 21 yaşında kaptan oldum" cümlesi ne ifade eder? bir tane a4 kağıt alıp büyük harflerle "aferin" yazıp mı göndersinler?

    "ne yazacaktı adam, niçe'den mi bahsedecekti" gibi küçük afacan şakalar yapıyorsun güzel kardeşim tamam da, o diğer 18 mektupta neler yazıyormuş bir bak da, hastalıklı olmayan kafaların kaleminden galatasaraylılıkla ilgili ne güzel kelimeler dökülebiliyormuş öğren. misal ne yazmış "galatasaray efsanesi" cevad prekazi;

    "ben babamı çok sevdim, onu hiç unutmam. bir de istanbul'u ve ali sami yen'i çok sevdim. en çok da galatasaray'ı sevdim. bir kez daha o forma ile geçmek isterim topun arkasına, gol diye bağırmak için, şampiyon olmak için... ve şimdi sizin fırsatınız var, ateşin içinden geçmek ve bir kez daha şampiyon olmak için. en büyük galatasaray..."
App Store'dan indirin Google Play'den alın