• 1183
    bu kadar tantana yaptiklari, cok bir sey basarmis havalarina girmelerine neden olan 2013 uefa avrupa ligi'nin yari finalinde karsilastigi benfica'ya 2 gol atan takimdir.

    bu gollerden bir tanesi olmayan bir korner atisindan gelmis, digeri ise verilmeyen ofsayt pozisyonu sonrasinda gelen penaltidir. ozellikle 2 mayis 2013 benfica fenerbahce maci 3-1 bittiyse, bu allah'in fenerbahce'ye bir lutfudur.

    simdi aylarca boburlenebilirler biz yari final oynadik diye. daha once de yazmistim fenerbahce ilk kez(u: lazio gucluydu yine, ama lig onlar icin cok daha onemliydi, ciktiklari kadrodan da belliydi zaten) hem guclu hem de kupayi cidden isteyen bir rakiple karsilasti. lakin benfica da ilk macta fener'i cok fazla kucumseyince maci kaybettiler. fakat 2. mac turu hakeden tarafa getirdi.

    bir de turkiye kupsi gitti mi elden ondan sonra seyreyle sen gumburtuyu.

    her seyi gectim, uefa kupasi'nin aziz yildirim ve aykut kocaman'in ellerinde kalkmasini yuregim kaldirmazdi. sampiyon olmusuz cok da onemi kalmazdi benim icin. fenerbahce kazandigi icin de degil, sadece ve sadece bu 2 sahisin boyle bir basariyi yakalayip, hepimizin agzina yuzune gozune sokma imkanlari dogacakti. bir kupadan cok cok cok daha onemliydi dunku mac.

    dusunsenize ellerinde kupayla turkiye'ye gelmisler, gectigimiz 2 sezon hakkinda atip tutuyorlar. yapmazlar miydi? bal gibi de yaparlardi, hem de en asagilik bir bicimde yaparlardi. zaten yerin 7 kat altina girmis olan koklerini iyice salarlardi.

    koskoca yari final serisinde az daha olmayan bir kormer ve olmayan bir penalti ile final goreceklerdi. bu bal ve hakem sansi ile kupayi da getirebilirlerdi. gurcan bilgic de hakeme sallamis. ben aykut sallar diye bekliyordum o daha erken davranmis utanmadan arlanmadan. sanki 1 tane organize atak yaptin da macta, seni mac boyu kollayan hakeme salliyorsun. dusunun iste neler olurdu o kupa buraya gelse.

    velhasil kelam, allah korudu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın