• 75
    şampiyonlar ligi finaline gelmiş, machester united gibi bir marka, ''sir'' ünvanı almış bir teknik adamın takımı nasıl olur da sahaya yenilmek için çıkar hala anlayamıyorum. ne idüğü belirsiz bir taktik, saçma sapan oyuncu tercihleri, akıl almaz bir uzun top oynama çabası ile petkimgücüspor'u falan izliyorum sandım bir ara. ferguson için ciddi ciddi endişelerim var. bu kadar rezalet bir kurgu ile sahaya çıkmak rakibi cümle alem tanımasına rağmen tanımıyormuşcasına hareket etmek cidden utanç verici.

    alex ferguson nasıl olur da sokaktaki adamın düşündüğünü düşünür hatta daha salt şekilde düşünür, inanamıyorum. evet barça'nın sağ ve sol beki yoktu ama yerine oynayan adamlar da cihan haspolatlı değil be kardeşim. nedir bu kanatlara adam yığma olayı. giggs çizgide, rooney çizgide, park çizgide, ronaldo çizgide, evra ve o shea da takılıyor yanlarında bu ne abi 6 kişi çizgi oynuyor. hayır oturduğum yerden bunları söylemek kolay falan diyecem de yok be abi göz var nizam var. barcelona'nın en güçlü mevkisi tartışmasız orta saha ve pas trafiği, peki ferguson amcamız nerden vuracak barça'yı? kanatlardan sen bi önce barça'nın orta sahasını durdurmaya kalkış sonra kanatlardan illaki bir sıkıntı yakalarsın bu ne embesilliktir arkadaş bu ne basitliktir. kanatlara paslarla da gitmeye çalışmıyor ki manu, topu kim nerde alsa herhangi bir kanada savuruyor. 40-50 metrelik paslar atılyor kanatlara mütemadiyen.

    maçtan önce bakıyor ferguson '' aaa bunların bekleri yoktu, doğru ya lan, herkesi yolliyim kanatlara dağıtırım barçayı'' diyor ve ''çıkın oğlum kanattan yürüyün işte'' şeklinde talimatını veriyor herhalde.
    veya şöyle bir ihtimal var ferguson başarıya öyle bir doydu ki bırakayım bi de şu henry, guardiola falan kupa görsün sevinir adamlar düşüncesiyle hareket etti. aksi halde bu kadar kepaze bir taktik akıl alır gibi değil.
    ayrıca wayne rooney'in götü kaldırılacak cinsten değil bir an evvel kilo vermesi lazım.

    barça tarafından bakacak olursak her zamanki oyununu oynadı katalanlar. orta saha pas yaptı, önde bastılar orta sahaya, atak hattı mümkün mertebe gezgin takıldı bildiğimiz barça işte çıktı topunu oynadı. ekstra diyeceğimiz pek fazla bir şey yoktu sadece xavi hernandez hayvanlaştı iyice onun dışında bildiğimiz barça işte.

    son olarak guardiola: 2
    ferguson: 0
App Store'dan indirin Google Play'den alın