• 276
    bir entrysinde galatasaray taraftarina kufur etmis ve 2 hafta ceza almistir. hangi moderatorun cezayi verdigini bilmiyorum ama kurallar geregince ceza uygulanmasi gereken bir durum. mesele onun ceza almasi degil ama ayni veya baska bir moderator ayni suca hic bir ceza vermezse sikinti oluyor. bir cok arkadasimin belirttigi gibi belli bir kesim cezalandirilip, belli bir kesim korunmaya devam ediliyor. ayhan akman basligi altinda galatasaray taraftarinaorospu çocuğudemek serbest ama ergin ataman başliginda daha hafifini soylemek yasak oyle mi? artik yok oyle degil falan demeyin, ne anlatsaniz anlamayiz, anlatamazsiniz kendinizi bize. gorunen köy kilavuz istemez.

    ben artik yazmaktan sıkıldım. adalet herkese uygulanirsa adalettir. reform yapalim, birseyleri degistirelim diye baslik actim, millet gelip seks iscilerine ozgurluk, sutyenlere hayir yazdi, ne yapacaksin, hagi'nin evini mi basacaksin, aman dikkat kapida kopek var yazdi. en ofayt entryim oldu aninda. ne diyeyim ben? demek herkes mutlu, herkes huzurlu, bir bana rahat batiyor.

    dedim ya anlatmaktan bıktım ben. buradan da bıktım, burada en ciddi seyleri bile makara malzemesi yapan iki kelimeyi bir araya getiremeyen adamlardan da bıktım.

    son olarak ergin ataman icin bir iki kelam etmek isterim, anlayan anlar neden buraya yazdigimi:

    "hakkında sezon başında sallayan herkese gerekli kapakları birer birer takan, ancak asıl büyük kapağı şampiyon olduğumuzda monte edecek taktik deha, büyük basketbol insanıdır. bu adam gibi adam, gerçek galatasaraylı'ya sallayan kendini bilmez fanboylar şampiyon olduğumuzda hangi yuzle sevinecekler cok merak ediyorum, he bir de o sevinecekleri o yuzlerine ne yapmak istedigimi buraya yazamiyorum, ama yazilmis ve silinmisi var, onlar hatirlayacaklardir."

    halim yoksa mahsun burarada, yoklugunu hissettirmem. sevenleri merak etmesin, fanboylar da yok yere sevinmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın