• 16
    sozlukte severek okudugum bir iki yazarin entrylerinden analsildigi kadariyle ortada buyuk bir yanlis anlasilma var. ya ben derdimi anlatamadim ya da onlar isi makaraya vuruyolar.

    haldunustunelinsactokasi konu ile ilgili demis ki;

    "neyin devrimi? kime devrim? ve pippo için mi? ve sonucu ne olacak? hagi'nin evini basıp hagi ve gs yi rehin alıp zorla sözlük şifrelerini alarak, sözlüğün kodlarını alarak yönetime el mi koyacağız?" ( bkz: #1234702)

    gercekten bir devrim ya da reform hareketini bu sekilde mi goruyoruz? devrim pek tabi ki pippo icin degil, t a a r a b t'i uzaklastirmak, attirmak icin hic degil. dun belirtmistim bugun yine belirteyim, t a a r a b t'in kendi kucuk dunyasinda yasadigi fantezilerdeki gibi bir grup onu sozlukten attirmaya calismiyor. o dedigi grup adalet, seffalik ve esitlik istiyor. siz isterseniz buna devrim deyin, degisim deyin, reform deyin ne derseniz deyin.

    hagi'nin evini basmak gibi bir derdim de yok, gs ile zaten aram gayet iyi, neden adamlarin evini basayim? benim dedigim 9 moderator var sozum ona, yarisini online bile gormuyoruz. olanlarina da inanc neredeyse yok gibi. sozluk anayasasi dedigimiz sey keyfi uygulaniyor, boyle bir anayasa olup olmadigi bile belli degil artik. ben bunlari degistirelim diyorum, siz ev mi basacaksin diyorsunuz? dedigim gibi ya ben anlatamadim aylardir, ya da siz makara yapacak konu ariyorsunuz. hagi'nin evindeki kopeklerden banane allahaskina, komik mi gercekten bu?

    derdim yonetime el koymak falan degil, yonetim kadrolarinda olmak gibi de bir derdim yok. tekrar ediyorum derdim sahislar degil.hagi, gs, pippo, lucaslorik, selaminko, doktor sagbirakmayan , vs. benim icin burada yazan takma isimler, kim olduklari ile ne yaptiklari ile ilgilenmiyorum. tutup hagi'yi atalim yerine baska birini alalim diyecek kadar da salak degilim.

    son olarak basligin altini copluge ceviren yazar kardeslerim bir fikriniz varsa yazin ama bu derece niteliksiz yazmayin, rica ediyorum. deyin ki su bu nedenle fikrini sacma bulduk, gereksiz bulduk ya da benim soyle bir onerim var deyin. ama allahaskina su basligi makara yapilacak bir baslik olarak gormeyin.

    edit: t a a r a b t ile ilgili olan "bos beles" onermesi yazdiklarini ciddiye aldigim ve surekli takip ettigim haldunustunelinsactokasi'ndan gelen uyari uzerine silindi. bir reform hareketi baslatirken birilerini kirmak dogru bir davranis degil. beni uyaran, yanlisimi gosteren herkese saygim var, klavye egosuna sahip olmamak tam olarak bunu gerektiriyor olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın