• 196
    bu sezon şampiyonlar ligi şampiyonluğu'nu mutlaka kazanmak zorunda olan alman ekibi. jurgen klopp bunu delicesine istiyor. zira eldeki makina düzeninin önemli dişlilerini ister istemez kaybedecekler ve yenilemeleri için de 2-3 yıla ihtiyaçları olacak.
    mario götze bayern ile anlaştı. robert lewandowski'nin sözleşmesi 2014'te biteceği için bu yaz gidişine ses çıkarmayacaklardır. mats hummels de muhtemelen iyi bir bonservis bedeli ile elden çıkarılacak. marko reus da iyi bir teklif ile takımdan ayrılabilir.

    eğer bu sezon şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kazanırlarsa klopp son derece üst düzey bir kredi kazanacak ve hazır üst düzey futbolcu almak yerine geleceği parlak genç yıldız adaylarına yönelecektir. götze'nin yerini hemen doldurmasa da leonardo bittencourt kısmen açığını kapatabilecek kapasitede.madrid insaflı davranırsa nuri şahin'in de bonservisini alırlar. julian schieber henüz lewandowski'nin eksikliğini giderebilecek seviyede değil. daniel ginczek 2.bundesliga'da iyi bir performans ortaya koudu ama ha deyince dortmund'ta tek santrafor yükünü kaldıramaz gibi. kesin bir santrafor transfer ederler. adam szalai,jelle vossen gibi hesaplı ama kaliteli santraforlara yönelirler.
    her halukarda klopp başta olduğu ve şu ana kadar gördüğü desteği almaya devam ettiği müddetçe her yıl zirveye oynayacak bir yapı oluşturdular. nasıl transfer yapacaklarını merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın