resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4969
    arkadaş geçen 2012-2013 sezonu öncesi yaşananlar bize ders olmadı mı anlamıyorum. 4-4-2 oynarken bile performansı çok kritikken şimdi 4-3-1-2 gibi oynuyoruz ve daha kıymetli oldu oynadığı mevkii daha önemli. niye fantezi ararız ki kirala kirala zaten 3-4 milyon euro falan verdik galiba. al bonservisini o da rahat etsin sen de. 2 yıldır zaten sende bu adam. ayrıca daha akıllı ve kontrollü olduğu fark ediliyor. performansına değinmiyorum bile şampiyonluk geliyor.

    muslera
    alınacak sağlam defans
    melo-selçuk
    sneijder
    drogba

    bu iskeleti bozma yanına koyacağın oyuncular zaten sırıtmaz. 2014'te dünya kupası var hem de brezilya'da bu adam milli formayı yeniden giymek için yardıracaktır. biz 2014'te zaten şampiyon olup, cl.de en az son 16'ya kalırsak gene ekonomik olarak sıkıntı yaşamayız. fenerli arkadaşlar bile bu transferin haberini bekliyor, içten içe dua ediyorlar "anlaşmazlar inşallah" diye.

    seyirciyle arasında bağ var adamın deplasman istanbul demeden oynuyor oyununu. agresifliğini de artık bir kenara bıraktı, akıllandı malzeme vermiyor. hayvan gibi de oynuyor daha ne yapsın yani.

    giderse çok ararız bu perfromansı...

    bir de kim dedi ulan "gidiyor" diye??
App Store'dan indirin Google Play'den alın