resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1722
    turkce konusmayi bilmeyen(u: kacinci sinif terk yemin ediyorum merak ediyorum. fatih hoca'nin italyancasi bile bu adamin turkcesinden iyi), edep-izan ve haysiyet yoksunu fenerbahce spor kulubu futbol subesi teknik direktoru. *

    ben de istiyorum kalsin fener'de bi yere gitmesin ancak hic sevmiyorum bu adami sozluk. suratinda yok meymenet. ben riyakar insanlardan nefret ederim. yaptiklarinin sorumlulugunu almayan. bunun yerine temiz insanlara pislik sicratmaya calisan insanlardan nefret ederim. daha baska karakter ozellikleri de var nefret ettigim ve bilimum hepsi bu adamda mevcut.

    sonuc olarak, bu da gitsin, aziz yildirim da gitsin.* komple temizlensin bu pisliklerden artik turk futbolu ve turk sporu.

    gitsinler ki insanlar birbirini facebook'tan silmesin. birbirlerinden nefret eder, birbirleri ile konusamaz hale gelmesin. kac kisiyi sildim hatirlamiyorum facebook'umdan bu 3 temmuz'dan beri.

    gitsinler ki insan gibi, efendi gibi rakiplerimiz olsun. tv karsisinda veya stadyum'da zevk veren adrenalin ile izleyelim maclari; bunyeye nefret zerk eden adrenalin ile degil.

    amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın