• 1105
    nasil bir yonetim tarzina sahip oldugunu anlayamadigim kulup. evet zamaninda cok onemli adamlar transfer edildi, cok onemli hocalar calistirdi barcayi ama bu sene yaptiklarina akil sir ermiyor. elinde oyle bir takim var ve sistem var ki (nefret ediyorum sistemlerinden o ayri) basinda teknik direktor olmadan sampiyonlar liginde yari final goruyor, kendi liginde acik ara sampiyon. demek ki ortalamanin biraz ustunde taktik bilgiye sahip bir teknik adam olsa yine alacaksin kupayi ama bu adamlar yardimcinin yardimcisi antrenorleri ile final kovaliyorlar. barca taraftari olsam ifrit olurdum anasini satayim. alsana kardesim bir teknik adam. iddia ediyorum 23 nisan 2013 bayern münih barcelona maçında baslarinda rakibi okuyan, rakibe calismis bir teknik adam olsa o mac en fazla 2-0 falan biterdi. munihin oyununu falan kucumsemiyorum ama goz gore fark yiyen bir ust duzey takimi ilk defa gordum. insan hic mi taktik degistirmez? belli ki oynatmiyor seni munih bu taktikle, daha neyin savasini veriyorsun?

    bizim bildigimiz, sevdigimiz, dikine paslarla 10 saniyede pozisyon bulan, kanatlari etkili kullanan, gercek santrafor ozellikler olan futbolculari kadrosunda bulunduran bayern munih ve real madrid'e ezile ezile yenilmeleri her akli basinda futbol sever gibi beni de sevindirdi. darisi ispanya milli takımının basina. simdi alsinlar topu evlerine goturup paslassinlar.

    lionel messi, andrés iniesta gibi bir adamlarin oldugu bir takima antipati duymami saglayan futbol tarzina lanet olsun der ve gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın