• 802
    cezalarda cigir acan muthis olusum...

    sabri sarioglu ve sedat dogan'a centilmenlik disi aciklamalarindan dolayi ceza verdiler. benzeri gorulmemis cezalar... ne bir kufur, ne bir hakaret, sadece ama sadece elestiri. fatih terim'e sadece hakemle konustugu icin, "size beni atma zevkini tattirmayacagim" dedigi icin tam 3 mac ceza verdiler. yine, ne kufur, ne tehdit, ne baska birsey. gokhan zan hicbir sey yapmadigi bir pozisyonda tamamen yanlis bir kirmizi kart gordu, birakin cezasinin iptal edilmesini indirmediler bile, ertelediler. felipe melo tukurmediginin goruldugu bir pozisyonda (meireles tukurmediyse melo hic tukurmemisti!) kelime oyunlariyla tukurmus gibi ceza aldi, hakeme tukurmekle rakibe tukurmek ayni seymis gibi hem de.

    aziz yildirim koridorlarda hakemleri karsiladi, "hakemliginizi bitiririm" dedi. hem de devre arasinda. aykut kocaman sahaya girdi, hakemi ensesinden kavrayip konustu. iki haftada bir federasyona acikca salladi, hakemlere yalanci dedi. hic ceza almadi. emre belozoglu ve gokhan gonul kameralarda kabak gibi gorunecek sekilde kufurler savurdu, ceza almadi. raul meireles hakeme tukurdu, tukurmemis gibi ceza aldi, hakemin raporuna ragmen.

    fenerbahce hangi haksizliga ugradi?

    caner erkin'in cezasi. yalnizca bu.

    tamamen fenerbahce'nin sikesini ortmeye gelmis bir kadro, besiktasli bir baskan ve onun olusturdugu yonetim, fenerbahceli bir pfdk ve tahkim, galatasaray'dan nefret ettigini soyleyen uyeler. kapali isiklar altinda, somurtmus bir federasyon tarafindan suratina firlatilarak alinmis bir kupa.

    su anki haliyle de tanim: rezil, haysiyetsiz, seref yoksunu insanlar yuvasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın