• 1222
    sanki gelen antrenör hiçbir zaman gitmeyecekmiş gibi davranılan eski koçumuz. çalıştırdığı sürede yaptıkları elbetteki takdir edilesidir, yalnız bizimle geçirdiği son sene takımımızın üstüne pek birşey koyamamış, giden basketbolcuların yerine savoviç, djedoviç gibi isimlerle çalışmış, bu da bizi 2 kupadan etmiştir. bu demek değil, bu başarısızlık bir tek oktay mahmudi'nin eseri, elbette basketbol şubesi de iyi yönetilmiyordu ki hala iyi yönetilmiyor.

    gittiği zaman galatasaray ile oktay mahmudi gelebileceği son noktaya gelmiş, basketbol takımının daha ileri seviyeye çıkabilmesi için kan değişimine ihtiyacı vardı. sonuç olarak oktay mahmudi ile yollar ayrılıp, son zamanların en formda koçu sayılabilecek ergin ataman ile sözleşme imzalandı.

    galatasaray şubelerinin hepsinde istediğimiz çalıştırıcılarda istikrardır. fakat bu bizim olaylara tamamen romantik bakmamızdan ileri geliyor. gelen çalıştırıcı ile yolların ayrılabileceği gerçeğini bir türlü göremiyoruz. dün oktay mahmudi ayrıldıysa, yarın ergin ataman da, fatih terim de ayrılacaktır. sadece süre ne kadar sürecek o belirsiz. gittiğinde ergin ataman da, fatih terim de içimizde ukde olacak ve yerine gelen çalıştırıcıya ısınamayacaz. bu hep böyledir, böyle de devam etmeli midir bu gerçek bir soru işareti.

    bir an önce oktay mahmudi'yi bırakıp mevcut düzene bakılmalı ve iyi giden işler varsa desteklenmelidir. kıyaslama kötü gidişatlarda olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın