resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1174
    eğer hızdan korkuyorsan isterse şoförün mika hakkinen olsun fark etmez, sen sağ koltukta kendini kasmış şekilde sadece yola odaklarsın. arada bir gözlerinizi sımsıkı kapatır dua edersin. bineceğim arabanın da gideceğim yolun da diyerek küfür ede ede bi şekilde atlatırsın yolculuğu. ayağını yere attıktan sonra yüzünde bi tebessüm belirir. ulan mika ne adamsın lan canımı çıkardın der gülersin. içten içe tekrar binmek isterin ama söyleyemezsin.

    ama lavuğun teki gelir. o arabada senin yerine biner. sen arka koltuğa geçersin. ikisi beraber önde çok eğlenirler sen arkada tırnağını yerken. üçümüz de aynı arabadayız lan neden sadece ben korkuyorum der kendine kızarsın. kızmalısın da. o anın tadını çıkarmalısın.

    işte o lavuklar biziz sanırım, dany'i her daim görmek isteyen tipler olarak.

    gerçekten heyecan verici adam. izlemesi büyük zevk. daha önce böyle bi stoper izlemiş olan var mı bilmiyorum. topu kaparken adamı bıçaklasa ruhumuz duymayacak o derece soğuk kanlı.

    esas bu adamın tadı tam olarak şöyle çıkar. kalende zenit'in eski kgb ajanı olan malafeev'i de koyacaksın. partner olarak da lescott'u aldıktan sonra bu takıma gol atana cumhuriyet altını mı günlük internet paketi mi, orası sana kalmış.

    sırasıyla
    http://image.samanyoluhaber.com/...231_dany-nounkeu.jpg
    http://en.fc-zenit.ru/...ws.55646.545x410.jpg
    http://images.football365.com/.../lescott_2834105.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın