resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2988
    her mac dosta guven, dusmana kobrayi salmakta. 40'a kadar oynayacagim dese kimse sesini cikarmaz saniyorum.

    daha once hakkinda uzun uzun bi girdi yazmistim. simdi gecenin sikinde yazmak ve bu saatte cevrimici olan ve muhtemelen incici renkdaslarimin "ozet gec lan pic" elestirilerine maruz kalmak istemiyorum lakin harbiden bambaska bir adam bu adam.. ve inanir misiniz hala kendisinin bizim takim icin oynadigina inanamiyorum bazen. allah'tan yasanti geregi turklerden cok yabanci dostlarim var da bana surekli hatirlatiyorlar ne kadar sansli oldugumuzu. bunlarin cogu da spurs, gunners taraftari falan. chelsea'li bile degil cogu. onu gectim dubai'dekiler real madrid macindan sonra gelip bizim adimiza gurur duyduklarindan bahsediyorlar. hadi bunu da gectim, hindistan'da evet yanlis duymadiniz, futbol topunu gorduklerinde bomba bile sanmayip neme lazim tanri diye tapabilecek potansiyeldeki bir ulkede insanlar "how is big drogba?" sorusunu yoneltiyorlar. gel de haters gonna hate diye sisinme amk.

    neyse konu cok uzadi. kendisinin bizimle ilk olarak ismi 2011 yazinda o lanet sezonun yarisinda anilmaya baslandiginda bile "cok yasli yeaa" tayfasi vardi. herif o sezondan sonra chelsea'ye cl.kupasini tek basina kazandirdi, yetmedi, haritada sorsalar yerini zor gosterebilecegin cin'in dandik liginde oynayip 2 sene rotarla katildigi takimimizin en efektif oyuncusu oldu. cok buyuk oyuncusun cok. o lanet olasi sezondan sonra bile sana dil uzatan gerzeklere oyle kapaklar takiyorsun ki sanirim onlar da bu durumdan memnundur. bazen got olmaktan hoslanir ya insanlar, aynen o durum iste.

    ustelik su anki performansi filmin fragmni gibi sanki. daha bunun sistem oturmasi var, yaz kampi var, yeni takviyelerle uyumu var.. vay amina koyim, cidden vay amina koyim derim sadece..

    tanim: iki uc kelime yazip mac performansini ovme niyetiyle baslanip utanmasa yine bendenize makale yazdiracak kadar buyuk topcudur.. cok sansliyiz coook.

    inciciler icin ozur ve ozet: bu aksam cok iyi futbol oynayan fildisi'li futbolcudur (hadi yine iyisin eksici, tanim da verdim bak). ;)
App Store'dan indirin Google Play'den alın