resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1172
    vay anam sertaç hatta serdar ortaç yine neler dönüyor yav! bir defans oyuncusundan hata yapmamasını bekleyen futbol alimleriyle dolmuş ortalık... memnun olmayanlar dany'den daha hatasızını getirsinler hep beraber izleyelim. hatta kadroya giremediği her maç dany ile taşak geçelim. fakat var mı öyle bir defans elemanı? varsa kim, nerede oynuyor, fiyatı ne ve hakikaten de bütün hata ve kusurlardan münezzeh mi? lütfen söyleyin, ismini verin de biz de bilelim. /cris geldi aklıma birden/.
    ha dany 19 nisan 2013 galatasaray elazığspor maçında yaptığı hatayla eleştiriyi hak etti mi etti, ama pusu yemeyi hak edecek kadar değil. ulan 10 gol atacağımız elazığ maçını üç gol atarak vasat bir oyun ile bitirmişiz ve hakemler galatasaray'ı resmen doğramış halen daha dany aşağı, dany yukarı. kaldı ki drogba bile iki gol atmasına rağmen oynadığı oyundan memnun olmadığını ifade ediyor, alooo!
    şimdi dany 6 nisan 2013 gs miy maçında gördüğü kırmızı karttan sonra topları rakibe değmeden almaya çalışıyor da olabilir. bu da haliyle -dün elazığ'ın attığı golde olduğu gibi- bazen gole sebebiyet verebilir. bombeli keline kurban olduğum, çok kasma kendini kardeşim... dikkat, biraz daha dikkat.

    <yıldız>
App Store'dan indirin Google Play'den alın