resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 2149
    oyun zekası sıfırın altında demek doğru olmaz ama düşündüklerini sahaya yansıtmakta hayli zorluk çekiyor diyebiliriz.

    rakibine göre şu gibi olayları yapabiliyor. yani futbol zekası buna müsaade ediyor. hızını ve tekniğini bu şekilde güzelce birleştirdiği nadir anlar oluyor (bkz : http://gss.gs/iXg ) (video sadece örnekti. bunu yapamıyorsa siktirsin gitsin bi zahmet falan diye çemkirmeyin hemen)

    ancak maalesef genellikle sol kornere yakın bir yerde topu alıyor, sağa çekiyor ve ayağının içiyle gelişigüzel ortalıyor. bunu o kadar çok yapıyor ki artık insanlar 8 milyon euro buna mı verdik diye söylenmeye başladı uzun süredir. ama adamında tarzı bu. pozisyon bitirici, atak sonlandırıcı bi adam. bu mantaliteyle yetişmiş bir nevi. basit oynamak amrabat stilindeki oyunculara göre atak sonlandırmaktır. geçmeyen bir ara topundan ziyade 2 şık çalımın ardından penaltıya kesilen ortayı tercih ederler.

    bana göre bu saatten sonra amrabatı ilk 11 e entegre edip aktivasyonunu artırmak, uyumunu güçlendirmek, mevcut taktiğe monte etmek hikaye. artık amrabat yorulan takım için taze kan olarak veya hiçbir şekilde gol üretilemeyen olağanüstü durumlarda 70-90 arası girer, mücadelesi, faul alma topu saklama becerisi, hızı ve ''pozisyon bitiriciliği'' ile takıma katkı sağlamaya çalışır.

    talibi çıkarsa da gönderilmesi çok iyi olur.

    edit : birazda gülelim amk. ( bkz : http://www.youtube.com/watch?v=9juoWhTDq2g ) ( bkz : you know, you know... oo alaykum salam habibi, muaah, muaah, hıammrabıaath ahaha.. )
App Store'dan indirin Google Play'den alın