• 2
    hayır 43 il galatasaraylı,36 il fenerbahçeli, 1'er il de memleket takımı oldukları için eskişehirspor ve trabzonlu diyelim. beşiktaş'ın lider olduğu il hiç olmaması inandırıcı değil.

    hadi onu geçtim benim tanığım bütün muğlalılar ve anne tarafımın koyu galatasaraylı ve milaslı olduğunu hesaba katarsak galatasaraylı. affedersin ama muğla'da siksen fenerbahçe üstün çıkamaz.

    hele istanbul'un fenerbahçeli çıkması imkansız.

    edit: bazı arkadaşlar yazdıklarımı istemeden de olsa yanlış anladı herhalde. benim yazımın amacı zaten bu araştırmaya inanılmaması gerektiği idi. ayrıca tüm muğlalılar galatasarayli demiyorum. fenerbahçe üstün çıkamaz diyorum ve hepsi galatasaraylı dediklerim de zaten tanıdıklarım.

    istanbul'u yorumlamam gerekirse de nasıl insanlar taraftar profili çıkarırken facebook ve/veya twitter hesaplarının üyelerini/takipçilerini baz alıyorsa-ki bu da çok normal- ben de tanıdıklarım, annemin arkadaşları, babamın arkadaşları kısaca sadece kendilerinin tanımadığım fakat etrafımdaki insanlardan ötürü hangi takımlı olduğunu bildiğim insanlar yüzünden böyle bir çıkarım yaptım. yoksa zamanın en moda tabiriyle benim fenerli arkadaşlarım, benim beşiktaşlı akrabalarım var(ki bu da yanlış anlaşılmasın, anne tarafımın tamamı galatasaraylı fakat baba tarafında beşiktaşlılar var.)

    bu arada hani olmaz ya insanlar yazılan entryden sonra düzeltti derlerse diye caps'de aldım. bu edit caps'den sonra geliyor.

    https://gss.gs/x8p.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın