• 11
    kaynağı beyaz tv olduğu için şimdilik inanmadığım haber.

    bu adamlara güven olmaz hacı. bu beyaz tv çalışanları fenerbahçe şike yaptı dese oturup iki defa düşünürüm. al işte gene kaynaksız, görselsiz, desteksiz bir haber yapmışlar. telefondaki kişiyle belge dedikleri kağıt parçasına gelip de kaynak demeyin şimdi. yarısını kanalın sansürleyebildiği belgeyi gider ben de hazırlarım. bir de kendi tanıdığımı arayıp böyle böyle konuşcan, hem reyting yapıcaz hem de ortalık karışacak deyip programa telefonla bağladım mıydı tamam işte ben de yaptım aynı haberi. çocuğun fotoğrafı desen yok, olayın başka şahitleri desen o da yok, kamera görüntülerinin zaten kanalda ne işi var, çocuğun ailesine de ulaşılamamış, e o zaman ne yapalım akraba(!) bulalım, 10 dakika konuşsun, bir de yalandan yemin etsin * tamamdır. ne güzel habercilik valla.

    telefona bağlanan herif de baktı yapılan haber pek inandırıcı değil, sonlara doğru ahmet çakar'ın "lan" lafına dava açacağını söyledi. sonra ne oldu tabii ki konu değişti. başka saçma konulara yönelindi, program saati doldu ve ortalık başarıyla kızıştırıldı.

    yoo dostlarım burada gelip fenerbahçe'yi savunmuyorum. sikeyim fenerbahçe'yi. bu beyaz tv denen ucube kanalın yediği boklar ortadayken hala gelip böyle haberler yapabilmelerine sinirleniyorum. istiyorum ki ezeli rakibimiz bu işin ardına düşsün ve kanalı haklarında yapılan yalan habercilikten dolayı dava etsin. bu ve bunun gibi programlara verilecek cezalar ibret olsun, daha da yalan haber yapamasınlar.

    not: olur da haber doğru çıkarsa bu benim malum kanalla ilgili düşüncelerimi değiştirmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın