• 9
    tamamiyle olumlu da olumsuz da tesir edebilecek hadise. şöyle ki ;

    üçü deplasman olmak üzere 6 maçımız kaldı. dışarıda karabük, antep, fener, içeride elazığ, sivas ve trabzon ile yapacağız. deplasman maçlarımızın ilk ikisini kazanırsak fenerbahçe maçı formaliteye döner. ancak bu sene kaybetiğimiz anlamsız puan kayıpları beni endişelendirmekte.

    işler kötü giderken kulübeye dönen futbolcunun fatih terimi görmesini isterim. ayrıca kötü futbol sonrası devre arasında terim effect diye bir durumun olduğu da yadsınamaz bir gerçek olsa gerek. taktik anlamında oyuna anında müdahale durumlarında fatih hocanın olmayışı bizi zora sokacaktır. bunun tesirini en çok cumartesi akşam sahada hiçbir antrenör / yardımcı antrenör bulunduramadığımız karabükspor maçında göreceğiz. bunlar olumsuz yönleri.

    ''ikinci yarı çık daha kötü yönet '' cümlesine sportmenliğe aykırılıktan 3 maç veren pfdk-nın bu cezası bizi şaşırtmasada biz ak korun kara koyun kim kayet iyi biliyoruz. bizim bildiğimiz kadar futbolcu kardeşlerimizde biliyor ve her şeyin farkındalığına ulaşmışlardır. bu takımda her zamankinden fazla birleştirici ve bağlayıcı unsur oluşturacak, takım daha çok kamçılanacaktır. zira bu alicengiz oyunlarına en güzel cevap kadıköyde tarihi erken tekerrür ettirip şampiyonlük ünvanını almaktır. bunu 10 senelik sabride, 6 aylık sneijder de gayet iyi biliyordur.

    ne olacağını merakla bekliyorum. umarım futbol şansı bizim yanımızda olur ve hocaya gerek kalmadan bu zorlu periyodu atlatırız.

    hadi aslanlar, azı gitti çoğu kaldı. meşaleyi yakın, şampiyonluk daha yakın.

    edit : yazım hatası
App Store'dan indirin Google Play'den alın