resim
Sinan Engin
Görev:Menajer
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 43
    şahsen tanırım.. sözünün eri bi insandır.. adamın takdir edilesi huyu büyük cesareti olmasıdır.. #122186 no.lu entry de sözü edilen şeyi yapması olayın muhattabı olmadığı için mümkünsüzdür.. talep eden olursa onu ben bilemiycem tabi..heveslisi var bu tür şeylerin..

    arkadaş..! bu halt benim de başıma geldi.. densizliği hiç sevmem ama o zaman genç ve eşşeğiz, muhammet isimli fanatik fenerli bir arkadaşım var (bak burayı okuduğunu bildiğim halde soyadını vermiyorum sevildiğini bil ulan beygir).. işin tuhafı sezon başı (bkz: 1988 - 1989 sezonu) üçüncü veya dördüncü hafta olmasına rağmen ben hasta galatasaraylı olarak o sezon fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum.. o da hasta fenerli olmasına rağmen ısrarla o sezon galatasaray'ın şampiyon olacağı iddiasında.. kendisine göre provakasyon teorileri filan var.. neyse.!!

    beyoğlu papirus'ta arkadaşlar ile toplandığımız bi akşam illa benim dediğimi karşı taraf kabul etsin de bu tartışma öyle bitsin mantığı ile yaptığımız münakaşa esnasında sinirler gerildi , biraz da alkollüyüz, birden hangimizin ağzından çıktıysa "göt"üne iddiaya girdik.. hem de "taksim meydanı"nda..

    allahım..!! hayatımın en ızdıraplı senesiydi o sene.. dini inancım zayıf olmasına rağmen "yarabbiciğim, ne olur galatasarayım puan kaybetsin" diye dualar edip yatırlar geziyorum, .. ali sami yen de galatasarayım gol attıkça ben tribünde soğuk terler döküyorum.. dualarımın kabulu neticesinde fenerbahçe şampiyon olunca dünyalar benim oldu (allah beni kahretsin inşallah)..
    bi rahatlık bi ferahlık bende anlatamam..

    tabi o "muhammet" ipnesi sözünü tutmadı o ayrı.. haaa.! tutsaydı yaparmıydım öyle bir şey? yapmazdım.. zaten ben onun götünü bir şey yapmak için değil bu tür iddialarda (gbkz: fenerlilerden kazandığım "göt"ler) ile dolu olan müzeme yerleştirmek için istiyordum o ayrı.. ahahahaha..

    son olarak; umarım denizlispor beşiktaşı yener de bu kardeşimiz de malzemeyi kurtarır.. yoksa siyah tüllü yataklardaki o görüntüyü midem kaldırmaz benim lan.. ahahahahaha...

    edit : ek olarak..
    (bkz: sinan engin/#114125)
App Store'dan indirin Google Play'den alın