• 6
    çok zordu, bizim açımızdan her şey yolunda gitmiş bile olsa imkansıza yakındı, muhtemelen iş biraz daha ciddiye binse, real de tempoyu arttıracak, bir şekilde bizi eleyecekti. bu gerizekalı pankart yüzünden elendik diyemeyiz elbette ama son dakikalarda oyuncunu gazlayacak, rakibi sıçırtacak bir şeyler yapmak yerine, bunu açan adamların kafalarına sıçayım ben.

    dortmund, kendisine lazım olan 2 golü, normal sürenin bitiminin ardından buldu, 90+'larda attığı iki golle geçti turu. bizim bu pankart açıldığında en az 10 dakikamız vardı ve her şeyden önemlisi rakip hiç beklemediği bir durumla karşılaşmış olduğundan reaksiyon gösterebilme şansı neredeyse yoktu. rerere rarara ile son bir gayret için ortalığı yıkacağına şu pankartı açtın ya, olacak iş değil sahiden. allah'tan bir kısmı yabancı oyuncuların da onlar anlamadılar büyük ihtimal, en azından galip bitirdik maçı. düşünüyorum da, daha demotive edebilecek ne olabilirdi diye, bulamıyorum.

    kaz kafalı adamın standart özelliğidir işte bu, illaki bir şeyler yapma gereği hisseder. kadıköy'e yola çıkan otobüsü yolcu ederken de, şampiyon olamasanız da allah cümlenizden razı olsun falan diye pankart yaptırın bi kaç haftaya da tam olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın