• 21
    --- alıntı ---

    koyu galatasaraylılığıyla bilinen ünlü komedyen şahan gökbakar, norveçli svein oddvar moen'in penaltı vermemesini sert bir dille eleştirdi.

    maçı canlı canlı değerlendiren gökbakar, ilk yarıyı böyle özetledi; ''adam bulunca atıyor sen atamıyorsun. seni ismiyle yenmiş zaten. ilk yarı iki takımda iki net pozisyon buldu onlar attı biz. bu maçı izleyen herkes şunu görür, öyle yüzde 3,5 değil. sen bulduğunu atsan 2-2 maç.

    ''real madrid dediğin işte bu''

    ama daha çok şey olur bu turda. hain olmayın, birbirinizi tutun destekleyin. isminden korkmuş takım madrid'in. ben canlı izliyorum. atak yaparken ligde deli gibi organize olan takım duruyor şu an. neden? zamanında iki sıfırdan 3 -2 olunca üzülenler yine üzülmesin. aman dikkat. real madrid dediğin işte bu.

    ''türkiye özgüven eksikliğinden kaybetti''

    bu türkiye ve insanları hep özgüven eksikliğinden kaybetti. sanatta, sporda her yerde. biz de adamız kardeş. galatasaray'ın pozisyonunu soran bazı körlere önce drogba ve ardından eboue derim. onlarında ronaldo ve benzema. fark onlar attı, biz atamadık" diyerek ilk yarıyı yorumladı.''

    norveç somonu ve hakemin annesi arasindaki bağlanti

    ikinci yarıda hakem hatasının olduğunu söyleyerek çılgına dönen gökbakar, "norveçli hakemin verdiği olmayan faul, sonucu yediğimiz gol ile norveç somonu ve hakemin annesi arasındaki bağlantı beni rahatlattı.

    galatasaray'a seninle gurur duyuyorum. real madrid futbol oynamadan 3 gol atar. senin yapman gereken oynamak. oynamazsan gol atamazsın oynamadık, korktuk" diye eleştirdi.

    --- alıntı ---

    (bkz: 3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın