• 424
    ünal aysal'ın her sözünün alt metni iyi incelenmeli. aysal boşuna konuşmuyor galatasaray'ı ekonomik olarak ilk 10 kulüpten birisi yapmalıyız diye ya da bunu sadece büyük transferler yapıp güçlenelim diye söylemiyor. eğer sen ilk 10 kulüpten birisi olsaydın bugünkü olaylar yaşanmazdı. işte aysal'ın söylediği bu aslında.

    2001 yılını hatırlayalım. ilk maçta real madrid devreyi 2-0 önde kapamış, ikinci yarının hemen başında cimbom bir penaltı kazanıyor ve golü atıyor. işte o gol sayesinde takım gaza gelip karşılaşmayı 3-2 kazanıyor. maçın hakemi collina. belki bugünkü* gibi yavşak bir hakem olsa o penaltıyı vermez ve o efsane geri dönüş de yaşanmazdı. peki rövanşta ne oldu? madrid'in 1 veya 2. golünden önce adamın biri topu eliyle düzeltip ceza sahamıza yolladı ve gol... 3 nisan 2013 çarşamba akşamı ne oluyor 2 penaltımız verilmiyor ve maç 3-0 aleyhimize bitiyor. bakın arkadaşlar artık collina gibi hakemler yok. cüneyt çakır'ın da ne yaptığını gördük. hadi fatih terim'e kızıyorsunuz hakemi konuştu diye peki yılların ferguson'u ne diye hakemi konuştu? bu adamlar bu kadar kızıyorsa hakemlere bilin ki bir boklar vardır.

    uzun lafın kısası eğer bu hakemler bir yerlerden direktif alıyor da böyle kararlar veriyor diyorsan o zaman ekonomini güçlendireceksin arkadaş. günümüz dünyasında en büyük güç para demiyor muyuz? bu yapılanları ancak sağlam bir ekonomiyle engellersin. merak etmeyin bir kaç yıla kalmadan güçlü ve bağımsız bir ekonomisi olan galatasaray bu şerefsizleri tek tek alt edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın