• 759
    çeyrek finaldeki rakibimiz.

    kura öncesi herkezin barzo misali "çekmeee...." diye temennide bulunduğu 3 ekipten birisiydi ve maalesef eşleştik. (diğerleri barca, bayern) benim kişisel fikrim bu üçlüden en formda ve tehlikeli olanı karşımızda.

    dezavantajlarımız:

    - real madrid bu sene ispanya liginde erken havlu attı ve en önemli amaçları şampiyonlar ligi kupasını kaldırmak. mourinho ve real madrid turu geçmek için herşeyi yapacaklardır.

    - 3 gün içinde ezeli rakipleri barcelona'yı 2 kere yenmeyi başardılar. old trafford'dan manchester united'ı elemeyi başararak çıktılar. buda ciddi anlamda motivasyonlarını arttırmıştır.

    - sonuçta karşımızda avrupa kupası tecrübesi çok yüksek bir ekip olacak. avrupa kupalarının gelmiş geçmiş en başarılı kulübü real madrid. son iki yıldır şampiyonlar liginde yarı final oynamayı başardılar. biz ise 12 yıl sonra çeyrek final oynamayı başardık.

    - 2001 real madrid takımı daha kırılgan ve yenilebilir bir takımdı. cl yarıfinalinde bayern münih takımına 2 maçtada mağlup olarak elenmişlerdi ancak bu günün real madrid takımı kesinlikle daha sert
    , daha oturmuş bir takım. 2001 real madrid takımının yıldızları r.carlos, figo, raul ve morientes'ti. şimdi ise ronaldo, özil, kaka, modric, higuain, benzema, di maria, xabi alonso gibi yıldızlara sahipler.

    - mourinho'nun eski takımları gibi en önemlli özellikleri yüksek fizik güçleri ve çok iyi takım oyunu oynayabilmeleri.

    - savunma oyuncuları pepe ve ramos çok atletik ve sert oyuncular. beklerde de arbeloa ve coentrao hem kademe anlayışları çok iyi hem de birebirde kolay geçit vermeyen futbolcular. xabi alonso müthiş bir ortasaha oyuncusu. her maç 11-12 km koşan, uzun-kısa çok etkili pas atabilen ve çok istikrarlı oynayan bir futbolcu. partneri khedira da çok koşan, mücadeleci ve çok yönlü bir oyuncu. ortasaha ve defans bütünleşmesini çok iyi yapan ve takım savunması güçlü bir ekip real madrid.

    - teknik direktörleri mourinho avrupa futbolunun en önemli teknik adamı. hepsi farklı takımlarda çok büyük başarılar kazanmayı başardı. porto ile uefa kupası ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu, chelsea ile yıllar sonra gelen premier lig şampiyonluğu, inter ile italya serie a ve şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve real madrid ile geçen yıl rekorlar kırarak, barcelona gibi son dönemin en güçlü ekibini geride bırakarak ispanya ligi şampiyonluğu.

    - christiano ronaldo namı değer makine. 100 metreyi 10 saniyede koşabilen, müthiş bir atlet. böyle oyuncuların genellikle teknikleri zayıf olur ama ronaldo tam bir top cambazı. sol açık oynamasına rağmen her yıl ispanya liginde ortalama 40 gol atabilen bir canavar. ayrıca belirtelim 8 golle burak yılmaz ile beraber şampiyonlar ligi'nin gol kralı durumunda.

    bu takımla savaşmak için bu seviyenin savaşçılarına ihtiyacınız var.. biz bu savaşçıların 2 liderine sahibiz.. bu 2 büyük futbolcu çok şeyi belirleyecek.. sneijder ve drogba.. ancak onlarla beraber başarabiliriz.. şu takımla başa baş mücadele bile gelecekteki şampiyonlar ligi kupasının habercisidir.. şu takımı elememiz ise..
App Store'dan indirin Google Play'den alın