2012-13 Türkiye Süper Lig 27.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
2 - 0
  • 124
    ilk yarida bitirdigimiz bir maçti. kazanmak zorundaydik ve gerekeni de yaptik. ama ilk yari oynanan top cidden dunya seviyesiydi kanimca. ikinci yariysa akillar madrid'deydi, sakince kazasiz belasiz atlattik bu maci. geleyim oyuncularimizla ilgili kucuk notlarima;

    muslera: kendisine pek is dusmedi. bir tane guzel kurtaris yapti, onun disinda hic is dusmedi.

    eboue: sagdan sagdan yardirdi bugun. bir asisti vardi, defansta kusursuzdu ama oyunu resmen sag acik gibi oynadi. bayildim.

    semih: defansta hatasizdi. milli takim sonrasi moralinde bir bozulma olmamasi, zaten emin oldugumuz kisiligini bir kere daha gozler onune sermisti.

    dany: hiziyla defansi cok rahatlatti. hatasizdi.

    hakan balta: onunde oynayan tom cok hizli bir oyuncu olmasina ragmen iyi direndi. riera sari karti gordugune gore haftaya da o oynayacak. bu haftaki kadar oynasin bana yeter.

    felipe melo: harika oynadi. her mudahalesinde basariliydi. hucuma da onemli bir destek verdi. mac iki sifirken bir iki pozisyonda saldigini da gorduk ama o kadar olur.

    selçuk inan: çok iyi oynadi. paslariyla, savunma mudahaleleriyle dort dortluktu. maalesef gordugu sari kart ile mersin macinda cezali duruma dustu.

    hamit altintop: macin yildiziydi. geldiginden beri en iyi oyunlarindan birini oynadi. yuruyedur.

    sneijder: ilk yarida harika oynayan takimimizda o da paslariyla parladi. bir topu da direkten dondu. iyiydi.

    drogba: drogbam benim. sen nasil bir oyuncusun drogba? iki golde de onun zekasiyla basladi her sey. umarim madrid'de gol de atacaksin. tekrardan drogbam benim.

    burak yilmaz: iki gol atarak yine yildizlasti. macin basinda kendisine yapilan bir penalti kirmizi kartin da gozden kacirildigini unutmayalim. ikinci yari sahada dinlendi. hadi madrid'de de at golunu aslanim.

    riera: 60. dakika civarinda sneijder'in yerine girdi oyuna. diriydi. macin sonuna dogru gordugu sari kartla cezali duruma dustu. madrid'de di maria karsisinda oynayacak. bilegine kuvvet.

    sabri: melo'nun yerine girdi oyuna. bir hucumumuzu mahvetse de cok kostu, her yerdeydi.

    amrabat: macin sonlarinda hakan balta yerine oyuna girdi ve riera beke gecerken kendisi sol acikta gorevi devraldi. bir seyler yapmaya cabaladi ama mac coktan bitmisti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın