• 37
    (bkz: pilot)

    galatasaraylı ya da değil onu bilecek durumda değiliz, pilot yapılmasının sebebi trollüktür. yani her kötü sonuçta, kötü olayda ilgi çekmek için oyuncularımıza sallamayı alışkanlık haline getirmesinden dolayı sözlükten uzaklaştırıldı. biraz araştırınca zaten kendisini belli ediyor troll.

    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı'ndan sonra '''büyük futbolcu diye geçinen selçuk inan'ı nedense sahada göremedik''' diye bir şey yazmış. büyük futbolcu diye geçinen demiş, şaka yapmıyorum. aşağılamış yani güzelim adamı, kişisel görüştür tabi eyvallah. hem de rakiple evde berabere kalınıp avantajın yitirildiği, tur konusunda karamsarlığın hakim olduğu, morallerin bozuk olduğu bir gecede yapmış bunu.

    aynı kişi 27 mart 2013'te şunu yazmış selçuk inan hakkında :

    yıllar önce ümit aktanın ribery için söylediği cümleyi kendisine uyarlamak istediğim futbolcu.'' çalım atıyor, defans yapıyor, gollük paslar veriyor sahanın her yerinde, arkadaşlarının eksiklerini kapatıyor, her halde maçtan sonrada arkadaşlarının çamaşırlarını o yıkıyor'' . yıllardır böyle bir adam gelmedi galatasaraya ve milli takıma. her geçen gün futbolunu geliştiriyor. bu tür adamları 20 yaşında parlatabilsek şimdi barcelona da real madrid de kaptanlık yapan futbolcular olurlardı.

    35 günde bu büyük değişim gerçekten göz yaşartıcı, kalpsizin teki olmasam bu gelişme karşısında ben de gözyaşı dökebilirdim.

    bugün de işte milli maçta bir hata yaptı diye semih kaya'yı 2. lige yollamış, maçın oynandığı gece. yarın güzel oynadığı bir maç sonrası da barcelona'ya kaptan yapar. sonra kaybettiğimiz bir maçtan sonra amatör küme takımına yakıştırır filan.

    kısaca troll olduğu çok bariz. yani tamam galatasaray sözlük özgür düşüncenin hakim olduğu bir yer olsun, herkes düşüncesini özgürce söyleyebilsin de be kardeşim bu farklı bir şey. yani burada her kötü sonuçtan sonra ya da sporcularımızın bir hatasından sonra elde balta ile kelle avcılığı yapılacaksa, sonra da düşünce özgürlüğü, benim fikrim diye savunulmaya çalışılacaksa, bu en hafif tabirle burada yazan diğer insanları 'aptal yerine koymak'tır. kimse burada kendi futbolcusunun bir maçta yaptığı hata ile daha önce yaptığı şeylerin gözardı edilerek harcanmasını kabullenmek durumunda değil. yani en azından galatasaray sözlük'te değil. burası bir hata ile, bir maç ile galatasaray için yüreğiyle oynayan adamları asma yeri mi olacak?

    hiç sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın