resim
Guus Hiddink
Görev:Danışman
Takım:De Graafschap
Yaş:77
Uyruk:Hollanda
  • 498
    he guzel kardesim. hic mac analizi yapmiyordu da afedersin baban topladi o kadar puani. sanarsin ki adam bir kamerayla 24 saat hiddinki izliyor. adam ilk geldiginde turkiye liginden fazlaca oyuncu oynatti. taa ki azerbaycan deplasmanindaki* yenilgiye kadar. ondan sonra adam mental yetersizliklere takıp gurbetci piyasasina yöneldi ve daha cok gurbetcilerin macini izledi. ha bir de maclari takip etmek illa gidip canli izlemek anlamina da gelmiyor.

    gecirme guzel kardesim cinnet. sakin ol. git bir soda ic. sakinles. cinnet gecirecek birsey yok. siz kalkip hiddink sanki selcuk sahini her mac banko oynatmis gibi konusursaniz, gercekleri saptirirsaniz (selcuk sahin toplasan 1 ya da 2 mac oynamistir hiddink doneminde) ben de derim. bir dönem imparator da oynatti diye.

    amacimiz burda elbette imparatorun milli takıma verdigi ile hiddinkin verdigini kıyaslamak degil. tartismayi oraya cekmek populizmin ötesinde birsey degildir.

    ha bir de bu hiddink rusya milli takımıyla basarili olurken de böyle bir adamdi. hatta gitti bir yandan chelseayi yonetti bir yandan rusyayi. adam yapabiliyor yani.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın