• 38
    bugün dershane sağolsun son sınıflara kahvaltı düzenleyince arkadaşlarla konuşma fırsatı bulduk. "zaman çok hızlı geçiyor" dedik. hakkaten de öyle. 8-9 ay önce, ağustos'un son günlerinde bir araya geldiğimizde çok rahattık. şimdi bu kadar zaman geçmiş, insan şaşırıyor tabi.

    şu an çok rahatım. hiçbir telaşım yok. yarın aklıma gelince gözümde büyüttüğüm tek şey hava durumu ve okulun girişindeki o kargaşa olacak. onun dışında bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

    sınav deyince, din-felsefe kaçırmayıp tarihte 12 net civarı yaparsam çok iyi olacak. coğrafyadan da öyle veya böyle en kötü 5 net çıkar heralde.

    2011 - 2012 sorularına da baktım, sınava hazırlanan arkadaşlar da farketmiştir ki çoğu soru bu yıl onlarca defa karşımıza çıktı denemelerde. psikolojik olarak kendilerini baskı altında hissetmezlerse yıl boyunca tutturdukları ortalamalara yakın sonuçlar alacaklardır zaten. o bakımdan telaş yapmayın, yapmayalım.

    35-30-25 civarı hedefliyorum kendi adıma. umarım bu sonuçları elde edip lys'yi de halledince istanbul üniversitesi başlığını da hortlatırız.

    allah yardımcımız olsun, herkesin emeğine ve gönlüne göre versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın