resim
Arjen Robben
Görev:Antrenör Eğitmeni
Takım:Groningen U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 278
    bayern münih sistemindeki virüstür. tıkır tıkır işleyen ve avrupa'nın anasını ağlatan şahane bir takımın örnek vermek gerekirse sağ ön teker arkasına konulmuş takozdur. bu yüzden de bayern'in önümüzdeki sene yollarını ayırmak istemesi anormal bir durum olmaz. zaten biz almasak da takımdan ayrılacaktır robben.
    evet robben için kötü futbolcu dersek allah taş yapar. sadece iyi futbolcu değil, büyük futbolcudur. ama ben istemem şahsen*. eğer siz kalkıp bayern münih'ten robben'i alırsanız bu sadece ses getirmek ya da hava atmak için yapılmış, çok da gerekli olmayan bir transfer olur. ama siz kalkıp yine aynı takımdan atıyorum bir thomas muller'i, bir toni kroos'u alırsanız işte bu bomba transferdir. tabi ki bu iki isim robben'den daha yetenekli adamlar değil, ama bu adamların transferi asıl bombadır. çünkü bu adamlar senin sistemini çok daha işler hale getirirler, robben ise çok daha yetenekli olmasına rağmen o sistemi çökertir.
    velhasıl eğer robben yaz döneminde denildiği gibi takıma katılırsa deli gibi sevinirim yalan yok amma bir halta yaramayacağını da içten içe bilirim. hele hele orta sahanın arkası* "takviye takviye" diye deli gibi bağırırken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın