• 21
    moussa sow mübarek adamdır, gol attığında secdeye yatar. bizim eleman cuma'ya bile gitmez, zındık.

    daha ne kadar saçma sapan argümanlar üretebilirim dedim, bu kadar oldu. moussa sow denen canavar galatasaray'ımızda olsa 4. köprü muhabbetleri yapılacakken, rakipte diye çakma drogba olmuş hemen. :) yani anlamakta güçlük çekiyorum moussa sow gibi fizik gücü yerindeyken dünya çapında olabilecek bir adam sırf fenerbahçe'de oynuyor diye nasıl itin bi yerine sokulabilir?

    burak yılmaz ligde şu kadar gol atmış, şampiyonlar liginde bu kadar gol atmış, sow atamamış. e kardeşim birine selçuk inan asist yapıyor, birine selçuk şahin. birinin yanında didier drogba oynuyor, johan elmander oynuyor; diğerinin yanında kuyt. bakkal defteri hesaplamalara girersek alex de souza'nın istatistiklerinin önünde diz çökmek gerekir.

    fernando muslera'nın gol yemediği bir tane maç var mıdır bu sezon? diğer kaleciler daha az gol yedi diye daha büyük kaleci mi olurlar? fenerbahçeli kafası değil mi bu?

    fenerbahçe'de oynayan moussa sow = galatasaray'da oynayan burak yılmaz

    galatasaray'da oynayacak moussa sow > galatasaray'da oynayan burak yılmaz

    ayrıca, ne demiş ünlü türk düşünürü volkan demirel : bütün kıyaslamalar yanlıştır, bu dahil. bu vesileyle 18 mart sevgililer gününüzü de kutlarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın