resim
Arjen Robben
Görev:Antrenör Eğitmeni
Takım:Groningen U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 244
    sneijder ve drogba gelirken ki olabilecek sistem değişikliklerinde harcanma ihtimali olan adamlar burak yılmaz(sağ kanatta oynatarak) veya amrabat'tı. nitekim biz 4-3-1-2 le oynamaya başlayarak amrabat'ı kesmeyi seçtik(en mantıklısı). ancak robben'e yer açarken sneijder, drogba ve burak'ı düşünmen lazım. iki ihtimal var, ya burak'ı satarsın drogba tek forvet oynar, ya da drogba yedek kalıp burak'ı tek forvet oynatırsın. başka da yapabileceğin bir şey yok. ikisi de çok iç açıcı durmuyor.

    robben'i çok beğenirim, evet mental eksiklikleri var ama sağ kanatta özellikle ceza sahasına yakın yerlerde top aldığında maçın hangi seviyede olduğuna ve karşıdaki defans oyuncusunun kim olduğuna bakmaksızın her topu gol yapma potansiyeli olan bir futbolcu. ama dediğim gibi kendisine yer açmak demek ya drogba'yı yedeğe itmek ya da kendisine 36 yaşındayken(her ne kadar öyle durmasa da) bir sene boyunca tek forvet yükünü vermek demek. ayrıca drogba'nın yedeği için de iyi bir santrafor gerekecektir.

    zaten yeni sistemle beraber hücumda gözle görülür şekilde efektifleşmişken daha fazla oraya birinci sıradan yatırım yapmaya gerek yok. robben'i almak için kullanacağımız paraları avrupalı, sağlam bir stopere* harcayıp sol bek ve orta sahaya da transfer yaparak(melo böyle devam edicekse kesinlikle melo) transferi bitirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın