resim
Bekir İrtegün
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 165
    genelde bu tip basliklar uzerinde cevap vermek tarzim degildir. ilgi cekmek gibi bir problemimde yok. cokta umrumda degil burada eksilenmek veya 10 numara entry yazmak fakat konu fikir belirtmekse fikrimi acik acik beyan ederim.

    galatasaray takiminda sen

    sercan yildirim gibi bir adama 4 milyon euroya yakin bonservis oderken
    yigit gokoglan gibi bir adama 3.5milyon euro bonservis oderken
    furkan ozcal gibi bir adama senelik 700 bin euro oderken
    sabri sarioglu gibi bir adama yillardir tahamul ederken
    aydin yilmaz gibi bir adama yillardir umut baglamisken
    defansta gokhan zan disinda yedek alternatifin yokken
    hala vizyon misyon ayagi yapiyorsan ben asil senin vizyonunu elestiririm

    turkiyede kac tane ust duzey defans oyuncusu var. (semih kaya disinda bence 0 )egemen korkmaz ust duzey defans oyuncusumu allah askina. omer toprak dedigin adam turkiyeye gelse iki gunde ipe dizersiniz. gozden uzak diye hepiniz vay efendim ayagi.

    serdar kesimal 2 yil once galatasaraya gelsin diye dualar ediyordunuz fenere gidince ne oldugu ortaya cikti. adam fenerbahcede oynayamiyor.
    keza serdar aziz icin kac transfer donemidir gelsin diye titreyerek dua ediyorsunuz adami bursaspor birakmiyor allahtan ne kadar kotu oldugunu 2-3 bursaspor maci izleyen herkes anlar (kotu derken vasat diyorum kotu degil vasat)

    turk kaliteli bir tane dogru duzgun orta saha alternatifin yok alper potuk disinda alinabilecek. (hala gokhan inler diye dua edenler var)
    defansta dany gibi bir adami oynatiyorsun her mac yuregin agzina geliyor
    burak yilmaz gibi adami alirken binbir laf ediyorsun ( simdi vay kral vay 10numara)

    sonra ben bekir irtegun gibi efendi topunu oynayan gokhan zan gibi sesi solugu cikmayan omzu her hafta cikmayan sakatlanmasin diye dua ettirmeyen adami takimda gormek istedigim icin vay efendim cauet ilgi cekmek istiyor. kardesim sen buyuk dusunuyorsan kadron derin olacak. bugun neden turkiye kupasinda yokuz bunun nedeni kadro derinligi. gecen sene nasil sampiyon oldun. forvette derinligin yoktu aldin necatiyi adam bitirdi isi formunun zirvesindeydi.

    sanki her sene her gun nokta transfer 10numara isimler aliyormus gibi bir havalar gelmis hepinizin uzerine.
    6 yabanci siniri olacak

    bu arada dur daha gelmeyeyim bu taraftar ki muslera gitsin onur gelsin diye yalvaran sonra onur 2 gol yiyince aman abi onur almayalim muslera kalsin diyen taraftar.

    gecen hafta eskisehire genclere puan kaybedince fatih bu isten cakmiyor umit vasat hasan verimsiz diye elestiren. sneijderi bosuna aldik diyen taraftar

    gelmissin bana bekir irtegun efendi adam gsde olmasini istedigim adam dedegim icin ilgi cekmek istiyor futboldan anlamiyor diye elestir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın