• 1
    aslında başlık; spor toto süper lig 2012-1013 sezonunda son 5 haftada fenerbahçe lehine yapılan skandal hakem hataları olacaktı ama karakter uzunluğu engeli var tabii. neyse.

    17 şubat 2013 trabzonspor fenerbahçe maçı; trabzonspor'un maçın ilk dakikalarında adrian ile attığı gol çizgiyi geçmediği gerekçesiyle sayılmıyor. bu pozisyondan birkaç dakika sonra ise bamba kendi kalesine golü atarak fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiriyor ama golde şöyle bir durum var; golde ortaya yapan kuyt topla buluştuğu sırada ofsayt! ligtv pierolarında da maçtan sonra görüldü bu. sonuç olarak iki hakem hatasıyla fenerbahçe pek de gücü olmayan trabzonspor karşısında bariz bir üstünlük kurup maçı 3-0 kazanıyor.

    24 şubat 2013 fenerbahçe kasımpaşa maçı; fenerbahçe kendi sahasında ligin sürpriz takımlarından kasımpaşa karşısında ecel terleri döküyor. dakika 90. yalçın'ın ceza sahasındaki ikili mücadelede webo'ya teması sonucu yüzyılın en ucuz penaltılarından biri ve gol. sonrasında sow ile bir gol daha bulan fenerbahçe maçı da 3-1 kazanıyor.

    10 mart 2013 fenerbahçe bursaspor maçı; maçın ilk yarısı 1-1 sona eriyor. ikinci yarının hemen başlarında ise ceza sahasındaki bir pozisyonda kalecilerin dokunulmazlığı bulunan 6 pasta scott carson'a yapılan net faul verilmiyor. üstüne üstlük ofsayt olan pozisyon es geçiliyor ve fenerbahçe 2-1 öne geçiyor. ardından da maçın ilerleyen dakikalarında bulduğu 2 golle maçı 4-1 kazanıyor.

    17 mart 2013 antalyaspor fenerbahçe maçı; salih uçan ve tita'nın golleriyle maç 1-1 devam ederken fenerbahçe bir korner kazanıyor. kullanılan kornerde gökhan gönül ön direkte topa dokunup sow'a golü attırıyor. yalnız pozisyonda sow'un önünde bulunan şark kurnazı kuyt kalecilerin dokunulmazlığı olan 6 pasta antalyaspor kalecisi sammy'nin ellerini açıp topa müdahele etmesini engelliyor ve bariz bir faule sebebiyet veriyor. peki hakemin kararı nedir? devam ve normal olarak gol. bu gol ile de fenerbahçe maçı 2-1 kazanıyor. yine bir 6 pas ve yine bir faulle kazanılmış gol.

    aziz yıldırım'ın bazı maçların devre aralarında hakemlere saldırılarını da ekliyorum ve fenerbahçe'yi ite kaka götüren federasyona sevgilerimi sunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın