• 91
    aynı bizim gibi yeni kurulan bir takım oldukları için bizdekine benzer uyum sorunları yaşıyorlar. bizim yıldızlarımızın psg'nin yıldızlarından aşağı kalır yanı yok.

    drogba, burak, sneijder, selçuk, melo, hamit, semih, eboue, muslera gibi ilk 11'de 9 yıldız oyuncumuz var. bizde de henüz takımda oturmuş bir sistem bir uyum yok, psg'de de aynı şekilde. bizde ligi ve şampiyonlar ligini şuana kadar sistemle değil, yıldızlarla götürdük psg'de.

    psg için şuan fransa'nın galatasaray'ı demek yanlış olmaz. ilk maç ibra'nın olmaması müthiş şans çünkü dünyada faal forvetler arasında en belirsiz oyuncu ibra. her an ne yapıp ne yapamayacağı belli olmuyor. defanstaki sorunlarımız sebebiyle bizi çok zorlar.

    ibrahimovic ile drogba arasında dağlar kadar fark var. ikisde dünyanın süper yıldızları fakat işte ibra'nın o belirsizliği yok mu. drogba coştu mu durduramazsın, ama özellikleri belli takımdaki görevi belli. ha durdurabilirsin, durduramazsın orası tamamen ayrı bir tartışma konusu ama bizim kasetlerimizi izleyenler drogba'nın takımdaki görevini biliyor. ibra ise gününde olduğunda bizim bütün defansı ipe de dizebilir, 30 metreden rövaşata da çakabilir, durdurmak için hiç bişey yapamazsın çünkü adamın o an ne yapabileceğini kestiremiyorsun.

    haa bana kalırsa sözlükçe hamit'e gol attırdığımız gibi kura da porto malaga'nın galibini seçmemiz gerekiyor. psg tarı finalde gelsin amenna!
App Store'dan indirin Google Play'den alın