• 31
    çeyrek final sonrasında çok fazla o gelsin, bu gelmesin lüksümüz kalmıyor diye düşünüyorum. sonuç olarak bu seviyeye gelen takımlar mutlaka bir şeyi iyi yapan takımlardır, bazıları ise hemen her şeyi çok iyi yapan takımlar. bence temel olan oyun anlamında üstünlüğünü rakibe net olarak kabul ettirebilen takımların daha zorlu rakipler olduğu. schalke karşısındaki rövanşın ikinci yarısında schalke'nin skor bulmak zorunda olmasının etkisiyle zorlandığımız anları düşününce kalite, deneyim, oyun yapısı ve konsantrasyon gibi faktörlerle benim için en ideali psg.

    takıma güvenim sonuna kadar olsa da çeyrek final ve sonrasında hiçbir takıma karşı mutlak favori olmayacağımızı da göz ardı etmemek lazım. bu nedenle bir seçim yapsaydım benim istediğim takımların sıralaması (tur şansı ve iki maçın da çok sakat geçmemesi açısından),

    psg, borussia dortmund, juventus, porto, real madrid, bayern münih, barcelona

    olurdu. eğer ki malaga porto'yu elerse psg'nin ardına onları koyabilirim. arsenal'in turu geçmesinin daha zor olduğunu düşünüyorum ama onları da juventus'un öncesine koyardım.

    sonuç olarak malaga evet, porto'dan biraz daha çekinmek lazım görüşündeyim. ama kim gelirse gelsin bu turla birlikte daha rahat olacağımızı da düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın